Over ons

Beste bezoeker

We willen ons graag aan u voorstellen. Wij Wessel en Lineke zijn de trotse bezitters van deze Engelse landschapstuin. Het is gelegen in het prachtige Groningse natuurgebied Westerwolde en is ongeveer 9000 m2 groot.

Verscheidenheid

De tuin heeft een grote verscheidenheid aan bijzondere bomen, heesters en vaste planten die een harmonisch geheel vormen.

Doorkijkjes

U zult worden verrast door mooie doorkijkjes.

Noviteiten

Ieder jaar vullen we ons assortiment planten aan met noviteiten. Elk jaargetijde toont de tuin weer nieuw een gezicht.

Unieke locatie

Onze tuin bevindt zich op een plek waar geluiden van de natuur nog waarneembaar zijn en heeft uitzicht op de es en oude beekdal van de Westerwolde.

Bezoeken

Wilt u onze tuin bezoeken? Dit kan op afspraak. Neem contact op via het contactformulier of bel ons.

Hoe het begon

Wij zijn hier in 1999 komen wonen. De tuin was deels weiland en deels tuin, omgeven door een houtwal en gezegend met een oude boomgaard waarin hoogstammige oude soorten appelbomen stonden. Tuin was beplant met heide, jeneverbessen en struiken.

Hoe nu

Na jaren van veranderingen is de tuin nu een Engelse landschapstuin met bijzondere bomen, struiken en vaste planten. Natuurlijk is de oude boomgaard nog aanwezig. In de tuin is een grote natuurlijke vijver, waaraan prachtige moeras bomen staan met irissen, koningsvarens en vele andere planten.